Octombrie 2020

Energia generala a Sagetatorilor, in Octombrie 2020, este definita de Spiritul Testoasei, care va aminteste ca mersul incet, dar sigur, castiga mereu cursa. Nu va agitati daca lucrurile par stagnante, sau daca vi se pare ca nu faceti destul. Ceea ce faceti acum, va duce exact acolo unde trebuie sa ajungeti. Toate imperiile se construiesc caramida cu caramida!

Per total, pentru voi, Sagetatorilor, se pare ca in luna Octombrie intampinati diverse blocaje, obstacole, frici si va resimtiti dupa eforturile indelungate din ultima perioada. Apar 3 Arcane Majore: Echilibrul, Roata si Moartea Invers. Este nevoie de mult echilibru interior, de o pauza urgenta si de o schimbare puternica in viata voastra! Primiti multe semnale in aceasta directie, dar din diverse motive refuzati sa faceti aceste lucruri, ceea ce va poate duce la extenuare, sau oboseala cronica. Atentie!

Prima saptamana este sub influenta 8-ului de Monede si a Valetului de Spade intors. Munciti din greu pentru a va dezvolta si stabiliza cariera. Va concentrati foarte mult pe atingerea maestriei in ceea ce faceti, insa aveti grija la ce promiteti legat de munca voastra, pentru ca reputatia si integritatea voastra pot avea de suferit! Asigurati-va ca nu munciti in zadar si ca faceti totul bine gandit si calculat!

A doua saptamana vine cu 7 de Baghete si Echilibrul/Cumpatarea. Orice crestere, sau evolutie, atrage si atentie nedorita, ceea ce va poate pune in lumina reflectoarelor si in diverse dispute, sau barfe. Pastrati-va calmul, gasiti calea de mijloc in orice situatie, pentru a pastra un echilibru si o armonie, atat cu voi, cat si cu cei din jur.

Saptamana a treia vine cu 4 de Spade invers si Roata. E posibil ca situatia in care te afli, locul de munca, cel mai probabil, nu iti mai ofera satisfactie, ci frustrari. Incepi sa te simti gol pe dinauntru si simti nevoia disperata de o schimbare puternica, motiv pentru care tinzi sa te suprasoliciti cu munca. In schimb, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti reface puterile. Se cere o detoxifiere mentala, emotionala si energetica. Foloseste tehnici de respiratie profunda si meditatie! Roata Norocului anunta schimbari majore in viata ta. Ea iti aminteste ca totul este ciclic si ca orice situatie este temporara. O noua directie, pe care nu o astepti, e pe cale sa se manifeste!

Saptamana a patra vine cu 8-ul de Baghete si Moartea, ambele inversate si tot ambele semnificand rezistenta la schimbare. Vreti sa faceti multe lucruri, dar nu stiti in ce directie sa apucati. Treceti printr-un proces interior de vindecare puternica a unor traume sau experiente din trecut si sunteti pe cale sa renasteti in ceva mult mai frumos! Acordati-va pauza necesara pentru re-echilibrare si vindecare, ca apoi sa plecati din nou la drum, complet refacuti!

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Sconcsului, care va aminteste cat de important este sa va cunoasteti valoarea! Sunteti definit de parerile voastre despre voi, nu de parerile celorlalti. Spuneti tot ce aveti pe suflet, aveti incredere in voi, fara sa va pese de ce cred cei din jur!

 

Vezi lunile precedente