Scorpion – Octombrie 2020

Energia generala a Scorpionilor, in Octombrie 2020, este influentata de Spiritul Panterei, care ne spune sa ne recapatam puterea! E timpul de a intra intr-o noua versiune a voastra. Vorbiti cum nu ati vorbit niciodata, actionati cum v-ati dorit mereu, dar nu ati facut-o, iubiti din plin si fara frica! Fiti pregatiti sa aveti un puseu de adrenalina, in timp ce va transformati in acest nou si mai puternic sine! Noua voastra identitate va parea ciudata la inceput, insa aveti tot ce va trebuie, iar sufletul vostru vrea asta.

Va este frica sa actionati pana cand va disparea orice urma de risc? Momentul in care nu veti avea de luat niciun risc nu va veni niciodata. Singurul lucru de care trebuie sa va fie frica, este frica in sine. Asa ca priviti-o in ochi si aceasta va disparea! Fiti curajosi!

Poate va temeti de calitatile pe care le veti gasi in interiorul vostru si de puterea lor. Fiecare parte din voi, indiferent cat de intunecata este, are si lumina in ea. Asa ca, infruntati-va demonii, preluati controlul luminii din voi si faceti pace cu umbrele! Aveti incredere in voi si actionati cu tarie!

Octombrie are 6 arcane majore, ceea ce inseamna un impact urias in viata Scorpionilor, pe termen lung!

Incepem luna cu Justitia si Nebunul. Adevarul iese la suprafata. Lucrurile intra in echilibru. Tot ce ati “semanat” pana acum, da roade. Justitia reprezinta cauza si efectul, deci daca ati fost aliniati cu binele suprem, asteptati-va doar la rezultate exceptionale. Fiti gata sa va asumati responsabilitatea pentru faptele voastre! Nebunul anunta noi inceputuri, asa ca vom profita de energia Justitiei, pentru a ne lansa catre noi directii, fara frica si plini de entuziasm!

Saptamana a doua vine cu 9 de Baghete inversat si Diavolul. Intervin cateva obstacole, sau relatii toxice, care vor vrea sa va dea peste cap. Ar putea fi chiar obsesii legate de alte persoane. Tineti minte ca aceste lanturi sunt doar in mintea voastra si va puteti elibera oricand! Gasiti curajul interior de a depasi aceste situatii si nu va lasati condusi de parerea celor din jur!

A treia saptamana aduce Soarele si Steaua inversata. Apare succesul, abundenta si bucuria pe strada voastra! Soarele va lumineaza drumul si va indeamna sa va bucurati din plin de viata si de fiecare clipa pe care v-o ofera! Acesta va ajuta sa va pastrati optimismul si va da libertatea de a face tot ce va doriti. Este o perioada in care aveti nevoie sa va reconectati la sufletul vostru, la binele suprem. Aici apare testul vostru de credinta. Pastrati-va valorile si principiile, amintiti-va cine sunteti si incotro va indreptati!

Ultima saptamana vine cu Judecata Inversata si Regina de Spade. Este momentul iesirii din cocon. E timpul de a va analiza in profunzime si a intelege cu adevarat ce va doriti si care este drumul vostru. Regina de Spade va ofera claritatea mentala necesara de a discerne situatia actuala, fara a fi coplesiti de emotii. Stiti ce aveti de facut si veti actiona in consecinta!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Porumbelului, care va aminteste faptul ca indiferent de situatiile in care va aflati, sau mediul vostru inconjurator, pacea se afla in voi! Tot ce este in exteriorul vostru, este doar o reflexie a interiorului. Umpleti-va de compasiune si iubire, iar astfel veti vedea cum lumea se transforma in bine, in jurul vostru! Suntem si atragem ceea ce gandim! Fiti PACE!

O etalare foarte puternica pentru Scorpioni! Un Octombrie plin de forta, curaj si re-echilibrare. Fiti sinceri cu voi, cu ceea ce va implineste cu adevarat, indiferent de parerilor celorlalti! Spargeti barierele! Gasiti-va pacea interioara si actionati in consecinta, apoi bucurati-va de rezultate!    E timpul sa straluciti, Scorpionilor!

Vezi lunile precedente