Energia generala a Balantei, in Octombrie 2020, este data de Spiritul Caprioarei, care va recomanda sa fiti mai gentili. Evitati conflictele in aceasta luna si acceptati-i pe cei din jur asa cum sunt ei! Indiferent de cat de volatili, nervosi, sau agitati ar fi ceilalti, voi pastrati-va calmul! Detasati-va de situatiile tensionate si abordati totul cu mult calm si bunatate!

Prima saptamana incepe foarte pozitiv pentru voi, cu 9 de Monede si 4 de Baghete, care anunta victorii, reusite si abundenta. Parteneriatele voastre dau roade si vedeti rezultatele muncii depuse, care va implinesc si va ajuta sa fiti independenti financiar.

Saptamana a doua vine cu Puterea si 10 de Cupe Inversat. Sunteti intr-un trend foarte pozitiv si puternic! Aveti un control exceptional al emotiilor voastre, iar increderea in propria persoana va ajuta sa depasiti orice obstacole. Aveti grija, in schimb, sa nu va concentrati prea mult pe munca si cariera, astfel neglijand relatia de cuplu, sau familia, pentru a nu risca sa le pierdeti!

Saptamana a treia vine cu Spanzuratul Inversat si 5 de Spade, care anunta o perioada incarcata, in care simtiti ca aveti nevoie de o pauza, dar insistati sa va umpleti timpul cu responsabilitati si actiuni, care va distrag de la ce este cu adevarat important. Lucrurile merg foarte bine pentru voi, dar opriti-va putin, faceti o pauza si bucurati-va de ceea ce ati realizat! Nu fortati nota, nu exagerati cu eforturile si nu va doriti castiguri si mai mari, pentru ca riscati sa aveti mai mult de pierdut! Unele victorii va pot aduce mai multa durere, decat bucurie, asa ca faceti o pauza, cat inca sunteti in varf!

Ultima saptamana vine cu Regina si Cavalerul de Monede Inversat. Aveti parte de o figura materna, feminina, care va aduce echilibru si sustinere, astfel incat sa reusiti sa va disciplinati, sa faceti aceasta pauza extrem de necesara, pentru a iesi din zona de munca istovitoare, in care ati intrat. E timpul sa va odihniti, sa va ganditi bine ce va doriti cu adevarat, ce va aduce bucurie si implinire, apoi sa reporniti la drum!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Testoasei, care intareste perfect ideea de a lua totul mai usor. Nu e nicio graba, bucurati-va de drum, traiti momentul si profitati de fiecare clipa!

Ati dobandit multe cunostinte si experiente. E timpul sa va linistiti o perioada, sa profitati de echilibrul pe care l-ati obtinut, pentru a medita si a va gandi ce va impaca sufletul cu adevarat! Fiti blanzi, atat cu cei din jur, dar mai ales cu voi!

Vezi lunile precedente