Energia generala pentru Capricorn, in Octombrie 2020, este data de Spiritul Bufnitei, care ne transmite ca acum vedeti totul foarte clar. Chiar si in cele mai intunecate nopti, bufnitele vad totul clar, datorita simturilor ascutite, pe care le-au dezvoltat in timp. Asemenea lor, Capricornilor, va trebui sa actionati in aceasta luna. Uitati-va la toate situatiile in profunzime, pentru ca aveti capacitatea sa vedeti ce altii nu reusesc. Pe langa asta, veti reusi sa vedeti adevarul legat de toate ariile vietii voastre: cariera, familie, finante, etc.

Per total, se pare ca sunteti in plin proces de transformare, pe mai multe planuri. Sanatatea va joaca feste, sistemul emotional este sub presiune, cateva experiente din trecut va dau tarcoale si va creaza diverse dileme, insa reusiti sa le echilibrati pe toate, sustinuti fiind de capacitatile extraordinare ale Bufnitei, care va ajuta sa intelegeti exact care sunt pasii de urmat.

Luna incepe in forta, cu 2 arcane majore: Cumpatarea si Imparateasa Inversata. Vi se recomanda sa aveti mai multa grija de voi, sa va puneti pe primul loc, sa va echilibrati, pentru ca v-ati neglijat prea mult, ceea ce v-a creat diverse probleme de sanatate si dezechilibre profunde. Reconectati-va la natura si la voi insiva!

A doua saptamana vine cu 2-ul de Monede si Regele de Cupe inversat. Reusiti sa echilibrati bine toate domeniile din viata voastra, insa este o linie foarte fina intre a detine controlul si a-l pierde! Tindeti sa va interiorizati sentimentele, ceea ce poate fi foarte nociv pe termen lung. Asigurati-va ca nu dedicati mai mult timp carierei, decat vietii personale, sau relatiei de cuplu! Aveti nevoie de un echilibru perfect intre toate planurile. Aveti incredere sa vorbiti cu un psihoterapeut, un indrumator, sau un vindecator, care va poate ajuta in acest proces de eliberare si vindecare.

In saptamana a treia avem 3-ul de Monede inversat si 5-ul de Cupe. Intervin probleme, lipsa comunicarii si diverse certuri in colaborarile voastre, ce se datoreaza anumitor evenimente dezamagitoare din trecut, care va macina si va aduc multiple retineri. Cand va concentrati pe trecut, intoarceti spatele prezentului, ceea ce va face sa ratati oportunitati importante, sau chiar va blocheaza din a vedea lucrurile frumoase din viata voastra. Eliberati-va de orice resentiment si dezamagire, mergeti mai departe si traiti-va viata din plin!

Luna se incheie cu Turnul si 2-ul de Spade, inversate. Sunteti prins intre multe puncte de vedere, lucru ce va blocheaza si nu stiti ce sa alegeti. Ascultati-va intuitia si luati o decizie in functie de valorile voastre si de ceea ce va doriti cu adevarat! Sunteti in plin proces de transformare si redescoperire, care va antreneaza atat sistemul de credinte, cat si semnificatia misiunii voastre. Este posibil sa treceti printr-o trezire spirituala si sa va schimbati modul de a vedea lumea. Transformarea pe care o semnifica Turnul este inevitabila! Sunteti pe cale de a deveni o versiune mult mai buna a propriei persoane!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Vidrei, care va aminteste ca nu sunteti singuri, niciodata! Fiti deschisi fata de cei apropiati, aratati-le iubirea si recunostinta voastra, fiind prezent in viata lor! Poate v-ati simtit singuri, sau v-ati canalizat sentimentele intr-o singura directie. Acum este momentul de a va face timp pentru prietenie si familie, de a impartasi cu ceilalti ce simtiti, iar astfel veti realiza cat de multe persoane va apreciaza si va iubesc!

Transformari puternice si deosebite pentru Capricorni, in luna Octombrie. Asigurati-va ca ramaneti conectati cu intuitia voastra si cu cei din jur, pentru a trece prin acest proces transformational cat mail in si a inflori in cea mai frumoasa versiune a voastra!

Vezi lunile precedente