Energia generala pentru Fecioare, in Octombrie 2020, este data de Spiritul Leului, care va aminteste cine sunteti. Aveti incredere in voi, fiti mandri de tot ceea ce aveti si reprezentati, dar ramaneti umili si modesti! Tineti minte ca pentru a primi, e nevoie sa oferiti, iar voi aveti multe de oferit! Sunteti regi si regine in acelasi timp. Securizati-va prosperitatea si intelepciunea, oferind celor din jur!

Prima saptamana incepe cu 8 de Monede Invers si Regina de Cupe. Sunteti in prag de dezvoltare personala, de evolutie pe plan interior. Va puneti intrebari legate de voi, vreti sa va intelegeti mai bine si va dedicati in crearea celei mai bune versiuni ale voastre. Regina de Cupe intareste ideea de a echilibru emotional si ajutor acordat celor din jur, care vin catre voi cu incredere pentru sfaturi, sau confesiuni.

Saptamana a doua va aduce cateva dezamagiri, sau dubii, prin 8-ul de Cupe, care anunta renuntarea sau fuga de ceva: o relatie, un loc de munca, un proiect, o colaborare… Cartea va indeamna sa va reconectati la sufletul vostru, in profunzime si sa va amintiti ce va doriti cu adevarat, ce va aduce bucurie si implinire. Regina de Monede inversata ne spune ca balanta nu este tocmai echilibrata. Va dedicati prea mult catre cei din jur si uitati de voi. Nu le puteti face pe toate. Este indicat sa delegati din activitatile voastre si sa prioritizati corect!

Jumatatea lunii vine cu 5-ul de Baghete si Puterea! Se anunta mult spirit competitiv, care trebuie echilibrat si tinut sub control, pentru a nu degenera in conflicte cu cei din jur. Vreti sa va faceti auziti, insa nu lasati ego-ul sa preia controlul, ci pastrati-va calmul si interveniti doar atunci cand se cere ajutorul vostru. Puterea este acolo sa intareasca echilibrul interior, acel leu al emotiilor, care tinde sa fie prea salbatic cateodata. Aveti capacitatea de a ramane pasnici si de a emana incredere, liniste si putere interioara. Folositi-o intelept!

Ultima saptamana ne aduce in plan financiar cu 5-ul de Monede si Regele de Baghete Inversat. Aveti grija la ego, din nou! Daca depasiti limita increderii in sine si ajungeti la aroganta sau aere de superioritate, riscati sa aveti parte de pierderi financiare sau de joburi, care va vor destabiliza! Nu lasati succesul sa va schimbe! Ramaneti increzatori, dar modesti, asa cum va spunea Leul, la inceputul etalarii!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Viespei, care ne aminteste ca viata poate sa doara cateodata. Va amintiti acele vremuri in care v-ati bucurat ca nu vi s-a raspuns la rugaciunile voastre, deoarece drumul a luat o intorsatura neasteptat de buna astfel? Intepaturile de moment pot fi dureroase, dar sunt temporare si urmeaza ceva mai bun, mereu! Nu mai pastrati acul care v-a intepat! Daca tineti in voi sentimente din trecut, dureri, suferinte, dezamagiri, este timpul sa le eliberati! In acelasi timp, nu va intepati singuri! Mereu vor exista persoane care au mai mult succes, mai multi bani, etc. Nu lasati acest lucru sa va dea peste cap, sa va creeze dezamagiri si frustrari inutile! Gelozia este o falsa credinta ca nu puteti avea ceea ce va doriti, sau ca alta persoana a obtinut ceva ce va apartinea voua, de fapt. Nu cadeti in aceasta capcana!

In concluzie, Fecioarelor, nu va judecati prea aspru, aveti incredere in voi, dar aveti grija la ego in paralel! Amintiti-va cine sunteti, daruiti din plenitudinea de lucruri pe care le aveti de oferit, apoi fiti pregatiti sa primiti inapoi!

Vezi lunile precedente