Energia generala pentru Tauri, in Octombrie 2020, este data de Spiritul Ursului Marsupial, care va spune sa va simtiti ca acasa, in tot ceea ce faceti si oriunde sunteti. Luna octombrie poate vine cu anumite incercari, ce va vor face sa fiti inconfortabili sau tensionati. Nu uitati sa va simtiti bine in pielea voastra, cu ceea ce sunteti si reprezentati, pentru ca sunteti unici!

Prima saptamana vine cu 7 de Monede inversat si 5 de Monede. Este o saptamana cu incercari pe plan profesional/material. Veti simti amanari cu anumite plati, sau poate chiar rezultate care ezita sa apara, in ciuda eforturilor depuse de voi. Ramaneti increzatori, nu cadeti in rolul de victima si nu va concentrati pe pierderi sau lipsuri financiare, deoarece riscati sa ratati oportunitatile ce va pot scoate din aceste situatii!

Saptamana a doua vine cu Eremitul Inversat si 5-ul de Baghete. Posibil sa va fi concentrat prea mult pe munca si v-ati impovarat cu prea multe responsabilitati, ceea ce v-a distras de la instrospectia de care aveti multa nevoie pentru a nu uita de adevarata voastra menire! Aveti nevoie de o pauza, altfel riscati sa intrati in diverse conflicte si certuri cu cei din jurul vostru.

Saptamana a treia este guvernata de Carul si Regele de Spade, ambele inversate. Acestea ne spun din nou ca aveti blocaje in drumul vostru. Este nevoie sa va opriti, sa reevaluati lucrurile si directia in care vreti sa mergeti. Regele de Spade ne arata multa putere mentala pe care o aveti in voi, dar pe care nu o folositi la capacitate maxima. Amintiti-va principiile si valorile pe care le-ati cladit si aveti grija la persoanele din jurul vostru! Posibil sa apara cineva foarte inteligent, dar rece si critic, care sa va seduca, insa va va face rau!

Saptamana a patra vine cu 10 de Spade si Regina de Cupe Inversata. Finalul de luna pentru voi, pare a fi chiar un final de ciclu, iar uitandu-ne la energia generala a etalarii voastre, cel mai probabil va fi in plan profesional. Incercati sa va pastrati echilibrul emotional! Este vital sa ramaneti centrati si increzatori. Pare a fi o luna cu multe incercari, menite sa va ajute sa evoluati, sa schimbati macazul spre un nou drum, care sa va implineasca pe toate planurile.

Sfatul lunii Octombrie va este dat de Spiritul Ursului Koala, care va aminteste ca Spiritul are un plan, mereu! Aveti incredere atat in voi, cat si in sinele vostru superior, care va este mereu alaturi si se asigura ca puteti duce tot ce va este dat si ca veti ajunge acolo unde trebuie!

Schimbari mari, dragi Tauri! Ramaneti calmi si calculati! Meditati, faceti mai multa introspectie si exercitii de respiratie, care sa va ajute sa vedeti ce este cu adevarat important si in final sa luati deciziile cele mai potrivite pentru binele vostru suprem!

Vezi lunile precedente