Balanta - Noiembrie 2020

Energia lunii Noiembrie este sub influenta Spiritului Bufnitei, care spune ca acum vedeti totul clar. Chiar si in cele mai intunecate nopti, bufnitele vad exact unde zboara, folosindu-se de toate simturile lor, mai ales cel al intuitiei. La fel si voi, in aceasta luna, veti avea simturile dezvoltate la maximum si va fi nevoie sa va folositi de ele din plin, pentru a va ghida urmatorii pasi. Uitati-va atenti la cele mai mici detalii. Folositi-va intelepciunea, intuitia si ascultati-va instictul, pentru ca e momentul sa vedeti adevarul in fiecare domeniu al vietii voastre!

Este o luna puternic transformationala pentru toata lumea, dar mai ales pentru Balante! E nevoie sa va desprindeti de obsesiile din trecut, sa rupeti legaturile toxice si sa treceti peste disputele nesemnificative de zi cu zi. Asumati-va deciziile si greselile pe care le-ati facut, amintiti-va cine v-a fost alaturi si re-examinati valorile voastre!

Daca intervin frici, sau blocaje legat de drumul vostru si de ceea ce aveti de facut, tot ce trebuie sa faceti, este sa aveti incredere deplina in instinctul vostru! Va veti simti coplesiti sau speriati de a incerca noi idei, insa este un moment ideal sa va asezati, sa faceti putina introspectie si apoi cu mult curaj si hotarare, sa mergeti inainte! Sunteti iubiti si completati din punct de vedere sentimental. Aveti capacitatea de evolutie si crestere alaturi de partenerul vostru (sau de oameni care va sustin), ceea ce va ajuta enorm in acest proces transformational.

Finalul lunii va aduce cateva scuturari puternice, acolo unde bazele nu sunt suficient de solide, lucru care va indeamna spre solidificarea respectivelor arii ale vietii voastre.

Se pare ca cel mai stabil pilon pentru voi, in Noiembrie, este iubirea. Pe aceasta va veti baza pentru a reusi sa depasiti toate obstacolele si pentru a face schimbarile necesare.

Sfatul lunii vine de la Spiritul Privighetorii, care intareste ideea ca iubirea este peste tot, in jurul nostru. In intunericul noptii, privighetoarea isi canta melodiile despre iubire si speranta, menite sa ne aminteasca faptul ca soarele va rasari din nou. Sunteti foarte iubiti, iar Spiritul Privighetorii va cheama catre un nou nivel de auto-cunoastere si conexiune cu lumina.

Totul este in echilibru in Univers. Intunericul are rolul sau. Nu uitati, doar in intuneric se pot vedea stelele in toata splendoarea lor!