Balanta - Decembrie 2020

Energia generala a lunii este data de Spiritul Paunului, care va aminteste sa straluciti! Cand a fost ultima oara cand v-ati “scuturat penele” si ati stralucit cu adevarat, incat sa va vada o lume intreaga? In fiecare din noi se afla un Spirit al Paunului care abia asteapta sa se exprime, iar acum este momentul vostru de glorie, pentru a arata lumii ce creatura superba sunteti! Iesiti din umbra si aratati-va adevaratele culori, incat sa ii inspirati pe toti sa scoata la suprafata frumusetea ce zace in ei!

Sunteti rigizi, va ignorati adevarata valoare si va impotriviti schimbarilor atat de necesare in viata voastra. Ati stins focul ce arde in voi, sunteti prea prudenti si ati incetinit ritmul, insa este un moment oportun de a crea noi drumuri, de a deschide noi usi si de a incepe noi colaborari, care va vor ajuta sa distrugeti toata aceasta energie stagnanta si sa evoluati in cea mai frumoasa forma a voastra!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Porcului, care va spune sa va folositi mintea intelept! Aveti o inteligenta profunda, care trebuie folosita corect: cu iubire, compasiune si discernamant! Inteligenta inseamna recunoasterea valorii intuitiei in combinatie cu bunul simt, ceea ce duce la solutii inteligente. Sunteti sfatuiti sa va respectati mintea analitica si sa o folositi pentru binele suprem!