Berbec - Noiembrie 2020

Energia generala a lunii Noiembrie va este data de Spiritul Albinei, care anunta ca va asteapta rezultate foarte placute!

Tot ce este nevoie, este sa continuati sa munciti din greu si sa ramaneti linistiti, pentru ca desi nu par a veni, rezultatele voastre sunt acolo si infloresc zilnic. De asemenea, daruiti din plenitudinea voastra si celorlalti. Stati conectati cu cei din jur in permanenta si cu Sursa Divina! Este o luna a conexiunilor, a lucrului in echipa si a rezultatelor frumoase.

Per total, cartile de Tarot transmit o energie de schimbare, cu dezamagiri pe diverse planuri. Posibil la locul de munca, sau in relatia voastra. Anumite aspect nu va mai impaca, intervin frustrari si dorinte noi. Aveti deschiderea sentimentala, energia si sarmul necesar de a face pasul inspre mai bine.

Va este recomandat in aceasta luna sa meditati mai mult, sa faceti introspectie, sa va reconectati la Sinele Superior si sa va ascultati sufletul. Astfel, spre finalul lunii veti putea face schimbarile de care aveti nevoie si care va pot ajuta in procesul de vindecare.

Sfatul lunii vine de la Spiritul Soricelului, care va aminteste sa fiti atenti la cele mai mici detalii! Nu mai ignorati semnalele care v-ar putea spune ca ceva nu este in regula, ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui si nu va mai subestimati capacitatea de a crea ceva absolut maret, odata ce puneti cap la cap lucrurile care par marunte.

Gesturile marunte sunt foarte semnificative in aceasta luna, asa ca nu ezitati sa actionati in directia redescoperiri sufletului vostru, facand orice fel de pas, oricat de mic ar parea.