Berbec - Decembrie 2020

Energia generala a lunii Decembrie este data de Spiritul Cameleonului, care va aminteste de adaptabilitate. Mediul vostru exterior se schimba si sunteti pusi in situatia de a iesi din zona de confort. A venit timpul sa evoluati, sa va demonstrati ca puteti mai mult si sa fiti deschisi schimbarilor.

Cu toate acestea, nu este necesar sa va adaptati absolut fiecarei conditii din jurul vostru. E important sa va distingeti culoarea personala de a celorlalti si sa va gasiti activitati care va hranesc sufletul si va ajuta sa va impamanteniti din nou.

Se pare ca incepe o noua energie in viata voastra. Sunteti pe cale sa incheiati un ciclu din trecut, plin de incercari, suferinte si dureri, pe care le veti lasa in urma si vi se vor arata noi drumuri. Insa, pentru a reusi sa faceti acest lucru, aveti nevoie de o perioada de introspectie pe parcursul acestei luni. Aceasta va aduce intelepciunea necesara de a lua deciziile cele mai corecte in ceea ce va priveste.

Posibil sa fi fost foarte cumpatati financiar, sa fi pus deoparte bani, iar acum vor veni la indemna, pentru noile aventuri ce va asteapta.

Reconectati-va la Sinele vostru Superior si la natura!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Vidrei, care va aminteste ca nu sunteti singuri, niciodata! Fiti deschisi fata de cei apropiati, aratati-le iubirea si recunostinta voastra, fiind prezent in viata lor! Poate v-ati simtit singuri, sau v-ati canalizat sentimentele intr-o singura directie. Acum este momentul de a va face timp pentru prietenie si familie, de a impartasi cu ceilalti ce simtiti, iar astfel veti realiza cat de multe persoane va apreciaza si va iubesc!

Profitati din plin ce sarbatorile ce urmeaza si lasati iubirea sa va ajute in procesul de vindecare si evolutie!

Craciun fericit!