Capricorn - Noiembrie 2020

Energia lunii Noiembrie vine cu Spiritul Rinocerului, care va anunta ca e momentul sa treceti peste toate obstacolele din calea voastra. Acesta va aduce o putere extraordinara de a alege ce faceti cu fiecare blocaj: il ocoliti pur si simplu, il distrugeti din radacini, sau il transformati in fum, incat sa dispara, fara sa ii permiteti sa va limiteze in vreun fel, pentru ca este o luna cu o energie foarte puternica si sunteti in control total a ceea ce aveti de facut!

Analizati-va atent gandurile negative si sabloanele comportamentale in care ati intrat! Este nevoie de o schimbare in gandire si gasirea curajului interior de a merge mai departe si a actiona, fara frica sau dubii!

La jumatatea lunii va veti simti coplesiti si neimpliniti per total. Este un moment care va cere sa echilibrati planurile din viata voastra si sa luati decizii importante!

Apar 3 carti bazate pe dualitate si necesitatea unor decizii clare. Planul sentimental, mental si financiar sunt puse la test si este nevoie sa va asigurati ca le echilibrati bine pe toate, fara compromisuri. Rupeti legaturile din trecut si nu va impotriviti schimbarilor, pentru ca este un moment extrem de benefic pentru a le face si a inflori. Astfel va veti simti refacuti si vindecati si va veti recapata speranta.

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Cameleonului, care va aminteste sa fiti adaptabili oricarei situatii.

Mediul vostru exterior se schimba si sunteti pusi in situatia de a iesi din zona de confort. A venit timpul sa evoluati, sa va demonstrati ca puteti mai mult si sa fiti deschisi schimbarilor.

A fi adaptabil nu inseamna a renunta la cine sunteti cu adevarat, ci inseamna a invata sa dansati cu ceilalti.

Cu toate acestea, nu este necesar sa va adaptati absolut fiecarei conditii din jurul vostru. E important sa va distingeti culoarea personala de a celorlalti si sa va gasiti activitati care va hranesc sufletul si va ajuta sa va impamanteniti din nou.

Evitati oamenii toxici sau negativi! Poate chiar ar fi benefic sa luati o pauza de la social-media. O pauza si grija de voi este raspunsul acestei dileme in care va aflati.