Capricorn - Decembrie 2020

Energia generala a lunii vine de la Spiritul Fluierarului, care va indeamna sa fiti jucausi! Indiferent de obstacole si obligatiile pe care le aveti, puneti un strop de voie buna si umor in tot ce faceti. Cine stie ce rezultate interesante vor iesi, o data ce va schimbati energia si vibratia!

O luna in care sunteti abundenti, va simtiti creativi si entuziasmati, aveti idei noi multe si reusiti sa va rupeti de trecutul dificil si plin de incercari.

Posibil sa rupeti anumite colaborari, sau sa preferati sa lucrati singuri, sa faceti voi planul de atac, fara sa depindeti de altii. Aveti grija la egoism si nu va trisati drumul catre succes!

Se deschid drumuri noi, insa este primordial sa luati decizii rationale si sa nu visati superficial! Sunteti sustinut si veti avea parte de bucurii in noile proiecte ce urmeaza sa le construiti.

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Tiparului Electric, care va indeamna sa va aduceti ideile la viata! Este o luna plina de inspiratie, entuziasm, revelatii si epifanii, care va indeamna sa explorati noi drumuri, fara frica, deoarece Universul e pe cale sa va inunde cu iubirea, succesul si abundenta pe care vi le doriti!

Viata voastra are acum capacitatea extraordinara de a se transforma, asa ca profitati din plin si bucurati-va de tot ce vi se ofera!