Mihai Ciudin

Tarot Master

Mihai Ciudin

Tarot Master

Despre mine

Numele meu este Mihai. Având o pasiune și o înclinație puternică spre psihologie, ocultism și ezoterism, am decis să pun bazele acestui site.

Cu o experiență de câțiva ani în consultanță, numerologie, divinație, terapii și vindecare energetică, prin mediul online plănuiesc să ajung la cât mai mulți oameni, pentru a-i putea ajuta să-și răspundă la cele mai profunde întrebări, să rezolve cele mai misterioase blocaje și să înfrunte cele mai mari frici ale lor, producând vindecarea și schimbările dorite in viața lor. Astfel, vom folosi împreuna Tarotul, în scop terapeutic, pentru a ne atinge potențialul maxim și pentru a atrage abundență în viața noastră, pe toate planurile.

Activitate

Voi posta pe site etalări și interpretări generale ale fiecărei zodii, lunar. În acestea vă puteți regăsi mai mult sau mai puțin, în funcție de etapa în care vă aflați în viața voastră. Pentru etalări personalizate, detaliate și complete, puteți accesa secțiunea corespunzătoare din meniul site-ului, unde se poate stabili o programare. Vom purta o discuție inițială, în care să ne cunoaștem mai bine, apoi voi pregăti un raport complet, bazat pe etalarea extrasă pentru voi, in funcție de domeniul ales (profesional, dragoste, sănătate, etc.) și îl voi trimite pe adresa de email in decursul următoarelor 24-48h. Dacă se dorește, există și posibilitatea de a trimite un mesaj/mail, în care să explicați situația care se află sub semnul întrebării, urmând să primiți raportul detaliat în 48-72h maxim.

Atitudinea este totul! Suntem energie, adaptabili în orice situație. Atragem și suntem exact ceea ce gândim. Ne-am născut cu un potențial infinit, iar Tarotul ne ajută să îl atingem în permanență!

Testimoniale