Aparut in Egiptul Antic, pe vremea cand Egiptenii foloseau simboluri imbinate in diverse moduri, pentru a codifica cele mai mari mistere ale lumii, Tarotul a trecut de la un simplu joc de carti, la o adevarata arta divinatorie, inteleasa in adevarata ei profunzime pe parcursul secolelor.

Desi a capatat un renume negativ datorita folosirii lui pentru ghicit viitorul, acesta a inceput sa fie aprofundat si inteles tot mai mult in zilele noastre, fiind folosit cu scop terapeutic, in multe forme de consultanta si psihoterapie.

Cartile de Tarot fascineaza in prezent prin simbolistica foarte interesanta si puterea lor de a schimba viata oamenilor si a de a da un sens nou existentei, atunci cand totul pare pierdut, acestea oferind noi perspective asupra problemelor pe care le vedeai imposibile.

In definitiv, Tarotul este o arta intuitiva, care tine foarte mult de capacitatea practicantului de a se conecta la energia cartilor si a persoanelor, pentru a intelege in profunzime si a oferi cele mai potrivite solutii.

Nu exista niciun motiv real de frica la adresa etalarilor de Tarot, deoarece scopul oricarei interpretari este de a gasi solutiile necesare in rezolvarea problemelor, astfel incat totul sa aiba o finalitate pozitiva!