Fecioara - Noiembrie 2020

Energia lunii este data de Spiritul Bursucului, care va spune sa fiti neinfricati si curajosi in tot ce faceti! Este o luna ideala sa puneti in valoare practicitatea zodiei voastre. Faceti primul pas! Curajul vostru si atitudinea va vor aduce rezultatele dorite la momentul potrivit, chiar daca pe moment par a intarzia.

O luna care va indeamna sa va faceti visuri realiste, sa nu fiti distrasi de iluzii si sa renuntati la obsesii, dependente si vicii. Dezvoltati-va abilitatile, munciti din greu si nu lasati potentialul vostru sa stagneze!

Uitati-va in profunzimea ciclurilor negative din viata voastra si nu mai mergeti impotriva curentului! Fiti adaptabili schimbarilor, altfel va veti simti trasi in jos, riscati sa luati decizii proaste si sa nu va mai bucurati de viata.

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Viespei, care va aminteste ca viata cateodata poate sa intepe. Exista un scop pentru durere, la fel cum exista un scop si pentru viespi. Acestea mentin populatia insectelor scazuta, astfel incat sa permita plantelor sa creasca in permanenta. Desi uneori nu intelegem durerile pe care le avem, sau le simtim, dupa un timp, Universul ne arata motivul real si ne demonstreaza ca totul a fost cu scopul cresterii si evolutiei noastre.

Este o perioada ce necesita anduranta, rabdare si tarie de caracter. Luati decizii intelepte, curajoase si care va implinesc cu adevarat, pe termen lung!