Fecioara - Decembrie 2020

Energia generala a lunii este sub semnul Spiritului Porcului Spinos. Acesta va spune sa va resetati principiile, sa va intoarceti la radacini, la baza lucrurilor. Este un moment foarte bun de a vedea viata cu alti ochi, ceea ce va poate aduce exact ce cautati: o relatie, un job, o oportunitate… lasati copilul din voi sa iasa la suprafata, sa isi exprime curiozitatea catre nou, sa se joace, sa iubeasca!

Va simtiti ingreunati, trasi in jos, parca. Aveti parte de dezamagiri pe plan familial. Posibile dezechilibre si disfunctii familiale. O persoana de sex feminin, o figura materna, are o personalitate foarte acaparanta si tinde sa monopolizeze, sau chiar sa manipuleze persoanele din jur. Exista o legatura stransa cu aceasta persoana si va este greu sa va desprindeti, sau poate imposibil, insa aceste lucruri v-au intarit foarte tare si ati dezvoltat o rezistenta foarte mare in timp. Lucrurile sunt doar temporare!

Primiti mesaje noi, apar persoane noi in viata voastra, aveti parte de multa comunicare, poate chiar sa fiti curtati, sau curtate de diverse persoane. Vin in viata voastra oameni foarte hotarati, deschisi emotional si pregatiti sa actioneze. Conform si sfatului de la inceputul etalarii, ar putea fi chiar ceea ce cautati si aveti nevoie pentru a va echilibra pe plan sentimental si a iesi din agitatia familiei.

Sfatul lunii vine de la Spiritul Corbului Alb, care va aminteste sa aveti incredere in magia Universului! Nu exista coincidente! Totul se intampla cu un motiv. Fiti atenti la aceste sincronicitati si veti incepe sa descoperiti diverse sabloane! Aliniati-va cu Lumina Divina si veti observa cum totul lucreaza impreuna in armonie perfecta, in moduri pe care ochiul nu le poate vedea mereu si mintea nu le poate intelege. Universul conspira in favoarea voastra acum. Uitati-va cum se aseaza lucrurile in jurul vostru ca prin magie si veti realiza ca totul se intampla spre binele vostru suprem!