Gemeni - Noiembrie 2020

Energia generala a lunii Noiembrie vine din partea Spiritului Fluierarului, care va indeamna sa fiti jucausi! Indiferent de obstacole si obligatiile pe care le aveti, puneti un strop de voie buna si umor in tot ce faceti. Cine stie ce rezultate interesante vor iesi, o data ce va schimbati energia si vibratia!

Clasica energie a lunii noiembrie va aduce eliberarea suferintelor si durerilor trecutului. Este o luna buna pentru echilibrare emotionala, in care este indicat sa nu va pierdeti speranta si increderea, nici in voi, dar nici in Univers!

Posibil sa aveti parte de diverse dezamagiri, neimpliniri, sau pierderi financiare. Se cere o re-echilibrare totala, a tuturor planurilor din viata voastra.

Adunati-va puterile, fi-ti veseli si increzatori, pentru ca aveti capacitatea in aceasta luna, de a iesi dintr-un ciclu puternic al vietii voastre si sa intrati intr-un nou trend, mult mai pozitiv si mai abundent!

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Carabusului, care va aminteste ca magia circula prin voi. Fiind o insecta venerata in Egiptul Antic, acesta va recomanda sa va lasati imaginatia libera, pentru ca aveti capacitatea de a crea imperii din nimic!

Folositi energia acestei luni transformationale pentru a va rupe de ciclurile din trecut si a crea noi drumuri, exact asa cum vi le doriti, astfel incat sa ajungeti la implinirea scopurilor voastre cele mai marete!