Gemeni - Decembrie 2020

Energia generala este data de Spiritul Iepurelui, care anunta vremuri pline de noroc. Acesta va invita intr-o noua viata, iesita din zona voastra de confort, unde nu aveti nicio experienta. Insa nu aveti nicio frica! Orice veti “planta” in aceasta perioada, va profita de un teren fertil, ca niciodata. Este imposibil sa dati gres, orice ati face, asa ca profitati din plin de aceasta energie extraordinara!

Va canalizati entuziasmul catre idei noi si grandioase. Sunteti increzatori si hotarati!

Va eliberati de gandurile negative, care v-au blocat pana acum si faceti schimbarile necesare, renuntand la tot ce nu va mai aduce implinire. Posibil sa va fi saturat de locul de munca unde lucrati in prezent, ceea ce este perfect normal si nu e niciun motiv de stres, deoarece aveti multe optiuni care se prezinta la orizont.

Este o perioada foarte propice voua, de a straluci, de a iesi in fata si a fi apreciat la adevarata valoare!

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Bufnitei, care spune ca acum vedeti totul clar. Chiar si in cele mai intunecate nopti, bufnitele vad exact unde zboara, folosindu-se de toate simturile lor, mai ales cel al intuitiei. La fel si voi, in aceasta luna, veti avea simturile dezvoltate la maximum si va fi nevoie sa va folositi de ele din plin, pentru a va ghida urmatorii pasi. Uitati-va atenti la cele mai mici detalii. Folositi-va intelepciunea, intuitia si ascultati-va instictul, pentru ca e momentul sa vedeti adevarul in fiecare domeniu al vietii voastre!