Leu - Noiembrie 2020

Energia generala a lunii Noiembrie este data de Spiritul Ursului Koala, care va aminteste ca Universul are mereu un plan si ca totul se intampla cu un motiv. Ursul Koala isi petrece viata plimbandu-se printre copacii de eucalipt, bucurandu-se din plin de fiecare frunza pe care o mananca. Daca traim pe fuga, mereu cautand ceva, s-ar putea sa ignoram realitatea frumoasa din fata noastra, unde avem tot ce ne trebuie.

Actiunile voastre impulsive va pot conduce la inabilitatea de a actiona si la diverse blocaje si frici. Posibil sa va simtiti rupti de realitate, deconectati de Sinele Superior, fiind ancorati in trecut si refuzand sa faceti schimbarile necesare.

Posibil sa va fi mintit singuri legat de anumite aspecte, care acum ies la iveala si va pun pe ganduri legat de tot ceea ce faceti si incotro va indreptati cu adevarat.

Este o luna in care va este incercat mentalul cel mai mult. Grija la ganduri, nu le lasati sa va acapereze si nu cadeti in rolul de victima!

Daca va concentrati pe lucrurile negative si pe pierderi, s-ar putea sa ratati lucrurile cu adevarat frumoase si benefice, care v-ar putea ridica inapoi.

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Stelei de Mare, care va spune sa fiti deschisi catre posibilitati nelimitate. Precum aceasta isi intinde bratele pe plaja, pentru a prelua energia infinita a Soarelui, din plin, la fel este nevoie sa faceti si voi.

Profitati de toate oportunitatile in fiecare zi? Va bucurati din plin de ceea ce va ofera viata? Este timpul sa iesiti din gandirea limitativa si din zona de confort, pentru a visa la lucruri cu adevarat marete si sa va folositi imaginatia cu mai mult curaj si speranta, deoarece un potential miraculous straluceste asupra voastra!