Leu - Decembrie 2020

Energia generala a lunii este data de Spiritul Girafei, care va indeamna sa priviti lucrurile in perspectiva, sa vedeti imaginea de ansamblu. Oricat de inteligenti sau intelepti sunteti, nu vreti sa treceti cu vederea aspectele importante, care pot face diferenta. Nu uitati ca mereu sunt mai multe detalii decat se vad la suprafata!

Posibil sa incepeti luna cu o atitudine putin dezechilibrata. Obsesie de control, poate chiar imaturitate din anumite puncte de vedere. Nu uitati cine v-a fost alaturi cand v-a fost greu, cine v-a ajutat la nevoie. Este timpul sa fiti generosi, responsabili emotional si sa fiti alaturi de ceilalti!

Incepeti sa perfectionati abilitatile voastre si sa evoluati in ceva foarte frumos! Priviti in departare, lasati-va viziunea sa construiasca un viitor extraordinar, faceti un plan si cum aveti toate lucrurile stabilite, porniti la atac! Este momentul sa straluciti, sa aveti curaj si sa creati o mostenire pe masura eforturilor si capacitatilor voastre!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Calutului de Mare, care va spune din nou sa priviti imaginea de ansamblu. Sa va distantati de haosul din jurul vostru si sa aveti o perspectiva mai ampla asupra lucrurilor. Pentru a va putea concentra pe voi si pe ceea ce aveti de facut, e nevoie sa va detasati de tot ce nu va priveste cu adevarat si sa luati in calcul cat mai multe perspective si optiuni, astfel incat sa faceti alegerea cea mai buna.

Toate cartile va indeamna in aceeasi directie, Leilor! Vanatoarea va cheama!