Pesti - Noiembrie 2020

Luna Noiembrie se afla sub energia Spiritului Veveritei, care va aminteste sa credeti in voi. Ati acumulat multa experienta si intelepciune si sunteti inconjurati de tot ce aveti nevoie. O abundenta de resurse va sta la dispozitie datorita eforturilor depuse pana acum si generozitatii Spiritului.

V-ati pregatit intens si ati castigat multa putere si intelepciune, iar asta denota si potentialul urias pe care il aveti! Ati plantat multe ghinde, ce sunt pe cale sa creasca foarte mari! Credeti in voi, pentru ca sunteti si aveti tot ce va trebuie!

 

Aveti multe optiuni in fata voastra. Important este sa nu cadeti plasa tentatiilor si lucrurilor superficiale. Ascultati-va intuitia, care este foarte puternica in aceasta perioada!

Creati-va visuri realiste si fiti atenti la asteptarile voastre! Planificati inteligent si rational. Aveti si Cavalerul si Regele de Spade in picioare, deci din momentul in care planul este facut, sunteti gata de atacat si cucerit orice!

Aveti un potential stagnant, ce va cere sa il puneti in aplicare, sa fiti sinceri, sa renuntati la orice altceva si sa munciti in continuare la dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor voastre.

Sfatul lunii vine de la Spiritul Antilopei, care va spune ca viata incepe sa ia viteza. Aceasta va aminteste rapiditatea cu care ati evoluat pana acum.

Daca simtiti o intensitate ridicata, profitati de acest val si actionati! Este momentul perfect de a merge inainte si a pune in practica tot ce stiti. E timpul sa va conturati planurile si sa le transformati in realitate!