Pesti - Decembrie 2020

Energia lunii vine de la Spiritul Libelulei, care va aminteste ca adevarul transcede iluziile. La fel cum libelula va atrage atentia asupra aripilor sale fermecatoare, trebuie sa invatati sa vedeti adevarul din spatele aparentelor. Astfel, veti descoperi profunzimi uluitoare, ce se vor arata tot mai mult, in timp ce priviti “in spatele cortinei”.  Fricile vi se vor disipa, odata ce incepeti sa simtiti imbratisarea fortelor creatoare ale Universului, care sunt permanent in jurul vostru si intr-o comunicare continua cu voi.

Posibil sa fiti cam rigizi, sa va simtiti destabilizati. Eventuale certuri in cuplu, sau incompatibilitate emotionala. Poate chiar o persoana de sex feminin intervine in relatia voastra si ar fi bine sa fiti atenti la semnele pe care le primiti.

Nu va pierdeti speranta si nici nu va ignorati intuitia! Daca se cere o schimbare, nu va impotriviti acesteia, deoarece este un moment prielnic sa scoateti adevarul la suprafata, sa vedeti realitatea si sa actionati in consecinta!

Conectati-va cu natura, aveti grija de lucrurile si persoanele la care tineti cu adevarat, pentru ca acestea va vor ajuta in a vedea in spatele aparentelor.

Concentrati-va pe voi, acceptati si realizati capacitatile si talentele ce salasluiesc in voi si puneti-le in valoare!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Castorului, care va spune ca e mometnul de a sadi o fundatie solida! Aveti in voi puterea de a stabili conexiunea sacra cu constiinta Universala, pentru a putea co-crea in mod voit lumea pe care v-o doriti! Este nevoie de multa munca si vointa, insa veti descoperi ca aveti capacitatea de a schimba cursul vietii voastre, asigurandu-va ca va fi prospera, plina de iubire, bucurie si sens!