Rac - Noiembrie 2020

Energia lunii Noiembrie vine cu Spiritul Curcanului, care va spune sa daruiti cu recunostinta si gratie. Fiind un spirit al generozitatii si sarbatoririi, vi se recomanda sa fiti cat mai darnici, in forme cat mai variate: bani, timp, iubire, etc.

Este o luna in care veti rupe colaborari, sau prietenii care nu va mai hranesc. Aveti in jurul vostru oameni care vor sa fie deasupra voastra cu orice pret, ceea ce va pune in ipostaza re-gandirii planurilor de viitor si a companiei alese.

E nevoie sa abordati o atitudine ferma si o gandire foarte rationala in ceea ce priveste legaturile cu cei din jur, pentru a putea decide cine merita sa ramana alaturi de voi si cine nu.

Se recomanda o pauza in aceasta luna, in care ar trebui sa stati linistiti si doar sa triati mediul inconjurator. Posibil sa ramaneti destul de singur spre finalul lunii, insa este totul spre binele vostru suprem. In acelasi timp, veti primi noi mesaje si oportunitati, care vor deschide alte usi.

Posibil ca Spiritul Curcanului sa se refere chiar la a fi generosi cu voi insiva. Sa va oferiti mai mult timp si iubire VOUA!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Pisicii, care va spune sa va reluati independenta si sa nu mai depindeti de altii. Mergeti inainte cu demnitate si respect de sine si veti primi inapoi acelasi lucru de la ceilalti!