Rac - Decembrie 2020

Energia lunii este sub vibratia Spiritului Cerbului, care anunta ca este timpul sa preluati conducerea. Acum este momentul ideal pentru voi sa va asumati rolul de model in fata celorlalti si sa impartasiti din experienta, puterea si speranta voastra, cu scopul de a-i ajuta si pe ceilalti sa evolueze.

Preluati fraiele, luati decizii hotarate si asumati-va responsabilitatile pe care le aveti si la adresa voastra, pentru ca acum invatati si dezvoltati abilitati noi! Sunteti un dar pentru cei din jur! Ramaneti modesti si autentici! Asigurati-va ca nu doar vorbiti, ci si actionati in consecinta, precum un adevarat leader!

Posibil sa fi pus baze instabile carierei voastre, sau proiectelor la care lucrati. Va simtiti coplesiti, atat emotional, cat si psihic.

Desi tindeti sa va impotriviti schimbarilor, acestea sunt imperios necesare! Este un moment excelent de a medita, a introspecta si a va reconecta la Sinele Superior. Lasati Universul si intuitia sa va ghideze pasii!

Intoarceti-va la baza, la radacini… amintiti-va de unde ati plecat si ce va doriti cu adevarat! Poate v-ati ancorat in problemele actuale, care nu mai merita atentia voastra, pentru ca doar va distrag de la scopul initial.

Puneti lucrurile in balanta si luati decizia corecta!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Calutului de Mare, care va spune sa aveti rabdare si sa priviti imaginea de ansamblu. Sa va distantati de haosul din jurul vostru si sa aveti o perspectiva mai ampla asupra lucrurilor. Pentru a va putea concentra pe voi si pe ceea ce aveti de facut, e nevoie sa va detasati de tot ce nu va priveste cu adevarat si sa luati in calcul cat mai multe perspective si optiuni, astfel incat sa faceti alegerea cea mai buna.