Sagetator - Noiembrie 2020

Energia lunii vine de la Spiritul Viespei, care va aminteste ca viata cateodata poate sa intepe. Exista un scop pentru durere, la fel cum exista un scop si pentru viespi. Acestea mentin populatia insectelor scazuta, astfel incat sa permita plantelor sa creasca in permanenta. Desi uneori nu intelegem durerile pe care le avem, sau le simtim, dupa un timp, Universul ne arata motivul real si ne demonstreaza ca totul a fost cu scopul cresterii si evolutiei noastre.

Incepeti luna dezamagiti, dezechilibrati emotional si poate chiar lipsiti de incredere in fortele proprii. V-ati inhamat la prea multe responsabilitati si proiecte, iar acum simtiti nevoie de o evadare, de o schimbare si o eliberare.

Este timpul sa treceti peste disputele superficiale, sa va asumati greselile facute si sa va largiti perspectiva, pentru ca sunteti pe cale sa incheiati un ciclu major al vietii voastre si sa incepeti unul nou, mai bun, mai prosper si care sa va aduca abundenta pe toate planurile.

Nu mai ignorati semnalele din jurul vostru si nu mai negati capacitatile voastre si ceea ce simtiti cu adevarat! Fiti sinceri cu voi, faceti un plan si porniti la drum, plini de incredere si curaj, pentru ca aveti in interiorul vostru tot ce va trebuie pentru a reusi!

Sfatul lunii vine din partea Spiritului Calutului de Mare, care va spune sa aveti rabdare si sa priviti. Sa va distantati de haosul din jurul vostru si sa aveti o perspectiva mai ampla asupra lucrurilor. Pentru a va putea concentra pe voi si pe ceea ce aveti de facut, e nevoie sa va detasati de tot ce nu va priveste cu adevarat sis a luati in calcul cat mai multe perspective si optiuni, astfel incat sa faceti alegerea cea mai buna.