Sagetator - Decembrie 2020

Energia generala a lunii este data de Spiritul Sconcsului, care va aminteste cat de important este sa va cunoasteti valoarea! Fiti mandri de cine sunteti si de ce ati dobandit pana acum! Chiar daca nu toata lumea va aproba, sau are aceleasi valori, continuati sa mergeti cu capul sus si sa va exprimati integritatea, iar ceilalti va vor simti autenticitatea si vor fi inspirati de ea!

Este un final de ciclu pentru voi. Se incheie o perioada dificila, in care ati indurat multe lucruri. Este momentul sa va eliberati de trecut, de traume si legaturi toxice. Meditati, introspectati si regasiti-va puterea interioara!

Aveti acum capacitatea de a va ridica si a va redefini viata si drumul. Vi se arata mai multe optiuni si variante. Important este sa fiti echilibrati si responsabili din punct de vedere emotional si sa luati decizii cat mai intelepte.

Cei doi regi (Cupe si Monede) exprima stabilitate, experienta, maturitate si putere dobandita in urma anilor precedenti. Ambii privesc catre viitor, reprezentand viziunea voastra si capacitatea de a construi lucruri marete!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Papagalului, care va transmite sa aveti mare grija la cuvintele voastre! Atat cele indreptate catre voi, cat si cele indreptate catre ceilalti. Aveti o putere creatoare in cuvintele si vorbele voastre. Folositi-o intelept, cu iubire si  recunostinta!