Scorpion - Noiembrie 2020

Energia lunii Noiembrie este sub vibratia Spiritului Cainelui, care ne aminteste sa fim loiali fata de ceea ce iubim cu adevarat.

Este o luna in care iubim si suntem iubiti din plin, sub diverse forme, manifestandu-se prin oamenii cu care ne inconjuram. Desi lumea se schimba si noi odata cu ea, dedicarea Scorpionilor fata de experimentarea si exprimarea iubirii, nu face decat sa atraga cu atat mai multa asupra lor.

Aveti incredere in planul Spiritului pentru voi si imbratisati toata iubirea care vine catre voi, deoarece o meritati din plin!

Posibil sa incepeti luna cam lenesi si lipsiti de vlaga, insa trebuie sa va mobilizati, pentru ca mai aveti multe de facut.

Sunteti motivati sa reusiti si va puneti mintea la contributie pentru noi proiecte si planuri, insa trebuie sa aveti grija la tentatii si obsesii. Luati decizii logice, rationale si nu va imprastiati in prea multe proiecte!

In Noiembrie va eliberati de ranile trecutului si gandurile negative, pentru a face loc noului si iubirii in viata voastra.

De asemenea, se recomanda sa fiti chibzuiti financiar, sa incepeti sa puneti un ban deoparte si sa nu risipiti!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Lynx-ului, care ne aminteste ca viata este un mister.

Nu toate lucrurile pot fi explicate prin logica. Lasati-va surprinsi de misterele Universului si asteptati ca acestea sa se deschida in fata voastra prin diverse experiente.

Aveti incredere in revelatiile pe care le primiti si in mesajele vocii voastre interioare, care sunt menite sa va ghideze mai departe, cat timp acceptati ca secretele si misterele fac parte din tesatura existentei umane!