Scorpion - Decembrie 2020

Energia generala a lunii este sub influenta Spiritului Viespei, care va aminteste ca viata cateodata poate sa intepe. Exista un scop pentru durere, la fel cum exista un scop si pentru viespi. Acestea mentin populatia insectelor scazuta, astfel incat sa permita plantelor sa creasca in permanenta. Desi uneori nu intelegem durerile pe care le avem, sau le simtim, dupa un timp, Universul ne arata motivul real si ne demonstreaza ca totul a fost cu scopul cresterii si evolutiei noastre.

Este o luna in care e posibil sa aveti discutii sau certuri cu autoritatile (politie, sefi, etc) si este important sa nu fiti inchisi, sa nu va negati lumina interioara.

Daca aveti nevoie de ajutor, nu ezitati sa il cereti si tineti minte persoanele care v-au fost alaturi! Concentrati-va pe calitate, nu pe cantitate!

Va veti simtiti reinnoiti, eliberati de gandurile apasatoare si negative si veti primi noi imbolduri de actiune si inspiratie in ce aveti de facut. Aveti multe ambitii si dorinte, insa nu luati decizii imature! Cantariti bine actiunile voastre, priviti in viitor si faceti un plan bine pus la punct!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Lupului, care va spune sa transformati cunostintele in intelepciune! Tot ce ati invatat pana acum, toate lectiile de viata luate, au avut un rol foarte important in ceea ce sunteti astazi. Sunteti exact acea persoana pe care ati asteptat-o si v-ati dorit-o mereu! Asta nu inseamna ca nu mai aveti nimic de invatat. Din contra, fiti intelepti, deschisi si modesti, iar lumea se va deschide catre voi intr-un mod magic!