Taur - Noiembrie 2020

Energia generala a lunii Noiembrie vine de la Spiritul Leului, care va aminteste sa fiti generosi Spiritual, sa apreciati darurile divine. Sunteti regi si regine, mandri, puternici si falnici. Aveti o energie aparte, o aura puternica, ce emana multa dominanta si stabilitate. Cu toate acestea, tineti-va ego-ul sub control, nu va lasati condusi de el! Fiti recunoscatori pentru tot ce vi s-a dat si mergeti inainte cu incredere!

O luna care pare a va rascoli pe alocuri. Posibil sa va simtiti agasati de anumite persoane, sa intervina conflicte datorita unor atitudini prea intepatoare. Poate chiar veti simti o rupere de realitate, ceata mentala, sau o deconectare de sufletul vostru si lipsa increderii in fortele proprii.

Noiembrie este o luna transformationala, fiind luna Scorpionului. Dupa cum ne spun si cartile din coloana a2a, poate fi o perioada excelenta de a face niste schimbari benefice. Conform energiei generale a etalarii, as spune mai degraba niste schimbari in interiorul vostru, decat in exterior (job, relatii, etc). Ar parea ca aveti nevoie de putina introspectie si echilibrare emotionala, ceea ce va aduce multe bucurii si impliniri. Porniti procesul de vindecare sufleteasca si veti straluci!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Pestisorului, care va aminteste ca potentialul abundentei se afla in fiecare din noi. Pestisorul creste mare intr-un spatiu mic, ceea ce inseamna ca nu se lasa influentat de mediul sau inconjurator. Nu mai lasati fricile sa va conduca viata si incepeti sa aveti incredere in fortele proprii! Sunteti creatorii realitatii voastre, iar limitele sunt doar in imaginatia voastra, asa ca permiteti-va sa visati si actionati in consecinta!