Taur - Decembrie 2020

Energia generala este data de Spiritul Koala, care va confirma ca Universul are mereu un plan si ca totul se intampla cu un motiv foarte clar. Aveti incredere atat in voi, cat si in sinele vostru superior, care va este mereu alaturi si se asigura ca puteti duce tot ce va este dat si ca veti ajunge acolo unde trebuie!

Pare a fi o luna plina de iubire, legaturi profunde, relatii de cuplu oficializate, poate chiar casnicii si impliniri pe multe planuri!

Incepeti sa va echilibrati emotional, posibil sa apara persoane noi in viata voastra, alaturi de care veti crea legaturi foarte profunde si de lunga durata.

Va eliberati de bagajul din trecut si de multe responsabilitati, care va incarcau mult prea tare, cat si de multi “hateri”, sau “dusmani”, care tinteau la buna voastra dispozitie.

E timpul vostru sa straluciti, sa fiti independenti, abundenti si stabili!

Un Decembrie pozitiv, care va aduce o energie noua, foarte buna si calduroasa.

Sfatul lunii vine de la Spiritul Privighetorii, care intareste ideea ca iubirea este peste tot, in jurul nostru. In intunericul noptii, privighetoarea isi canta melodiile despre iubire si speranta, menite sa ne aminteasca faptul ca soarele va rasari din nou. Sunteti foarte iubiti, iar Spiritul Privighetorii va cheama catre un nou nivel de auto-cunoastere si conexiune cu lumina.

Totul este in echilibru in Univers. Intunericul are rolul sau. Nu uitati, doar in intuneric se pot vedea stelele in toata splendoarea lor!

Sarbatori fericite si un final de an extraordinar sa aveti!