Varsator - Noiembrie 2020

Varsator

Energia lunii Noiembrie este sub vibratia Spiritului Cerbului, care anunta ca este timpul sa preluati conducerea.

Este luna transformarilor profunde, iar acum e momentul ideal pentru voi sa va asumati rolul de model in fata celorlalti si sa impartasiti din experienta, puterea si speranta voastra, cu scopul de a-i ajuta si pe ceilalti sa evolueze.

Preluati fraiele, luati decizii hotarate si asumati-va responsabilitatile pe care le aveti si la adresa voastra, pentru ca acum invatati si dezvoltati abilitati noi! Sunteti un dar pentru cei din jur! Ramaneti modesti si autentici! Asigurati-va ca nu doar vorbiti, ci si actionati in consecinta, precum un adevarat leader!

Incepeti luna neavand timp sa va bucurati de viata, ceea ce va motiveaza sa porniti la atac si sa faceti schimbari necesare in viata voastra.

Incepeti sa realizati lucrurile in care ati investit prea mult timp si nu dau roade, vedeti cum trece timpul si va simtiti blocati, lucru care va forteaza sa puneti baze mai solide, sau chiar sa reconstruiti fundatia.

Va eliberati de ranile din trecut, porniti procesul de vindecare mentala si emotionala si incepeti sa vedeti roadele muncii voastre. Sunteti tot mai buni si mai recunoscuti in domeniul in care activati, ceea ce va ajuta sa va recapatati starea de bine si sa vedeti partile bune.

Sfatul lunii vine de la Spiritul Bursucului, care va spune sa fiti curajosi si neinfricati!

Acesta va asigura ca in aceasta luna asumarea riscurilor aduce rezultate spectaculoase! E momentul oportun sa aveti curaj, sa porniti la drum, sa faceti schimbarile dorite, investitiile planificate de mult, sau sa incepeti proiectele mult visate.