Varsator - Decembrie 2020

Varsator

Energia lunii vine de la Spiritul Veveritei, care va aminteste sa credeti in voi. Ati acumulat multa experienta si intelepciune si sunteti inconjurati de tot ce aveti nevoie. O abundenta de resurse va sta la dispozitie datorita eforturilor depuse pana acum si a generozitatii Universului.

Este momentul sa faceti putin introspectie, sa cautati raspunsurile in interiorul vostru, pentru a putea sa va deblocati din situatia actuala si a renaste! Aveti energia necesara de a lua deciziile cele mai intelepte pentru a va putea echilibra si a va crea un viitor mai luminos.

Lasati deoparte frustrarile si fricile de a incerca lucruri noi! Bucurati-va de abundenta iubirii ce se va revarsa asupra voastra si lasati-va imaginatia sa va ghideze drumul. Ascultati-va sufletul si intuitia, pentru ca ele stiu cel mai bine ce aveti nevoie!

Sfatul lunii vine de la Spiritul Cameleonului, care va aminteste sa va adaptati constant. Mediul vostru exterior se schimba si sunteti pusi in situatia de a iesi din zona de confort. A venit timpul sa evoluati, sa va demonstrati ca puteti mai mult si sa fiti deschisi schimbarilor.

Nu este necesar sa va adaptati absolut fiecarei conditii din jurul vostru, totusi. Este important sa va distingeti culoarea personala de a celorlalti si sa va gasiti activitati care va hranesc sufletul si va ajuta sa va impamanteniti din nou.